VIENA HVIT

29.990,-
Product: 
- Eller -
Leveringstid: 1 til 3 uker

Interform Viena frittstående design badekar i Solid Surface med matt overflate. Lengde 164 cm, bredde 85 cm. Høyde 64 cm og dybde 45 cm. Karets vekt er 140 kg. Kapasitet 290 liter. Bena er justerbare 1-2 cm. Leveres med pop-up ventil i samme materiale som karet. Overløp er en diskre slisse.

SOLID SURFACE

Produsent: Interform

Serie: Viena

Farge: Hvit

Materialer: Solid surface

Dimensjoner
163x85cm
H: 64cmD: 45cm
Kapasitet:290liter

 

Kategori: 
Badekar
Merke: 
Interform
Farge: 
Hvit
Varenummer:
3001
Bredde: 
164.00cm

Egenskaper

  • Frittstående

interform

INTERFORM

Inspirert av vann

Hvilket badekar ønsker du, hva har du plass til. Interform har et bredt utvalg av badekar i mange størrelser og system. Vi levere over hele landet.

Interform Odin badekar

Er et plasseringsvennlig massasjekar for deg med liten gulvplass tilgjengelig, men samtidig et brennende ønske om en ekte spaopplevelse hjemme vis du ønsker det levert. Kan leveres med opptil 6 justerbare vanndyser i sidene av karet sørger for god massasje av kroppen, mens de 2 fotdysene effektivt tar seg av ømme fotsåler.

Kan også leveres med innebygd ozonator eliminerer behovet for bruk av klortabletter og sørger for rent og klart badevann, på en miljøvennlig måte.

Hvilken utgave ønsker du?

Velg størrelse så velger du utstyrs nivå:

Nemo asymmetrisk badekar

Interform Nemo 160 badekar er for deg som elsker å nyte livet. Den asymmetriske formen skaper et eksklusivt uttrykk du vil elske å synke ned i. Når du først ligger der omsvøpet av deilig varmt vann, tar massasjekaret over og byr på en fantastisk spaopplevelse. Ømme og stive muskler får seg en behagelig overhaling i dette norskproduserte karet. En innebygd ozonator eliminerer behovet for bruk av klortabletter og sørger for rent og klart badevann, på en miljøvennlig måte.

Husk at denne leveres også både som badekar og massasjekar.

Velg kar så velger du utstyrs nivå:

15.390,-
Kjøp

Viena badekar

Viena frittstående badekar med forførende buede linjer og romslig bredde. Velg mellom en spennende betonggrå look, svart eller en lekker hvit matt overflate. De justerbare bena gir stabil plassering og kompenserer enkelt for fall og skjevheter i gulvet. Velger du et frittstående badekar får du et praktisk og brukervennlig kunstverk, et blikkfang uten sidestykke.

  • 163x85 cm

  • Solid surface

  • 5 års garanti

29.990,-
Kjøp
32.990,-
Kjøp
35.990,-
Kjøp

Noen tips før du handler
Det er lurt å tenke gjennom hvilke behov som skal dekkes. Ønsker du
badekar eller massasjekar. Skal du ha dusj i tillegg eller ønsker du en
kombinasjonsløsning hvor du bådekan dusje og bade?